E- pennut

Syntynyt 16.8.2017
4 urosta ja 5 narttua

Ajannan Ellen

"Essi"

narttu
musta valkoisin merkein

PLL-, NCL- ja RCD4- terve

omistaja: kennel Ajannan c/o Riikka Martikainen

Ajannan Estelle

"Milli"

narttu
musta valkoisin merkein

PLL-, NCL- ja RCD4- terve

omistaja: Pauliina Lusa, Kirkkonummi

Ajannan Eloise

"Sera"

narttu
musta valkoisin merkein

PLL-, NCL- ja RCD4- terve

omistaja: Annina Ekman, Kaarina

Ajannan Elsie

"Dita"

narttu
musta valkoisin merkein

PLL-, NCL- ja RCD4- terve

omistaja: Anna Minkkinen, Siuntio

Ajannan Emelia

Click here to edit text

Ajannan Emmet

 

Ajannan Emeka

 

Ajannan Eljas

 

Ajannan Eilam

 
JALOSTUSTOIMIKUUNAN HYVÄKSYMÄ YHDISTELMÄ!

5.polven sukusiitos% 0,00 ja sukukatokerroin 0,94
sukutaulu

emä:
CIB FI SE EE LV LT BY BALT MVA
BYV-15 RTK1 PAIM-T
Ajannan Aa Lia  "Aada"

Lonkat:A/A kyynärät:0/0 polvet:0/0
Selkä: LTV0 SP0, sydän:ei sivuääniä
Silmät terveet-13,-14,-15,-17
PLL- NCL- PRA3- RCD4- terve
MyDogDna-passi

Agility: MEDI3, Toko: ALO1
Rally-toko: RTK1, 2x AVOHYV, Paimennus: Paim-T
Koiratanssi: HTM ALO  LT: +142+++

syntynyt 21.11.2011
Aada on viisi vuotias tibbe rouva. Rungoltaan ja mittasuhteiltaan oikeanlainen, säkäkorkeus on noin 38cm. Ei pigmenttipuutoksia eikä hammaspuutoksia, saksipurenta.

Luonteeltaan Aada on kiltti mutta määrätietoinen. Ihmisiä kohtaan Aada on sosiaalinen ja tykkää etenkin lapsista ja osaa niiden kanssa toimia hienosti. Aada tulee toimeen muiden koirien kanssa lähes laumassa kuin laumassa ja se on helppo ottaa mukaan mihin vaan. Osaa hyvin rauhoittua myös vieraissa paikoissa ja matkaseurana Aada on mitä helpoin tyyppi :) 

Aada on ollut aina perusterve ja sillä ei ole ilmennyt allergioita. Luustoltaan Aada on tutkittu terveeksi (lonkat, kynärät,selkä) ja silmät ja sydän on myös tutkittu terveiksi. Aada on terve kaikkien tibbejen DNA-testillä testattavien sairauksien osalta.

Aadan turkki on ohuehko, luonnollisesti suhteellisen suora ja arjessa hyvin helppohoitoinen. Näyttelyissä silti riittävän "näyttävä" :)

Monia lajeja on harrastettu, päälajina on ollut agility jossa Aada kilpailee 3.luokassa. Aada on kilpaillut myös tokossa ALO1 tuloksen, Rally-tokossa RTK1 sekä avoimesta luokasta hyväksytty tulos. Koiratanssissakin ollaan kilpailtu HTM puolella :) Paimentamassa Aada on käynyt sekä lampaita että hanhia ja on siinäkin ollut varsin taitava, tosin tibbemäiseen tapaan Aada ei ole järin innostunut palkattomasta työskentelystä.. Hyvin ahneena koirana Aada on kuitenkin helppo motivoida harrastusten parissa ja on aina innoissaan tekemässä lajista riippumatta :)

Näyttelyissä Aada on käynyt myös jonkin verran ja Kansainvälisen Muotovalion arvon Aada saavutti kolme vuotiaana. CACIBIt Aada on saavuttanut isoista näyttelyistä Saksasta, Ruotsista, Suomesta ja Valko-Venäjän Voittaja- näyttelyistä.

Aadalla on aikasemmin yksi pentue (Ajannan C-pennut). Pennut on juuri täyttänyt vuoden ja muutama on ehtinyt näyttelyissä pyörähtämään hyvillä tuloksilla. Luonteeltaan pennut on ollut vauhdikkaita ja energisiä, emänsä tapaan määrätietoisia tibbejä. Tähän asti kaikki pennut on ollut myös terveitä. Lisää Aadan pennuista voit lukea niiden omalta sivulta C-pennut.

isä:
FI SE LV LT BY MVA EEJMVA BYV-15 RTK1
Da-Laih's Dream-Daah-Muur made
of Dog's Wisdom "Toivo"

Lonkat: A/A Kyynärät: 1/1,
Polvet: 0/0, sydän: ei sivuääniä
Silmät terveet: -13, -15, -16 (Distichiasis)
PLL- NCL- RCD4- terve, PRA3-kantaja

Rally-toko: RTK1 2xAVOHYV

syntynyt 30.4.2012

Toivo on kohta viisi vuotias herrasmies. Rungoltaan ja luustoltaan vankka, säkäkorkeus n.41cm. Mittasuhteiltaan Toivo on neliömäinen ja sillä on kauniit tummat silmät. Ei pigmentti puutoksia eikä hammaspuutoksia, vahva saksipurenta.

Luonteeltaan Toivo on kiltti ja enenginen, tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa  laumassa, myös vieraiden urosten kanssa. Ihmisiä kohtaan Toivo on aina ystävällinen ja tulee hyvin toimeen myös lapsien kanssa. Toivo on tottunut reissaaja, osaa hyvin rauhoittua uusissakin paikoissa ja on aina helppoa matkaseuraa :)

Toivo on aina ollut perusterve, sillä ei ole ilmennyt allergioita. Toivo on käynyt myös kattavasti terveystarkastuksissa. Lonkat on A/A, kyynärät 1/1 ja polvet 0/0. Silmät on tutkittu useaan kertaan ja ne on ollut satunnaisia ylimääräisiä ripsia lukuunottamatta aina terveet. Rodulle tarpeelliset DNA-testit on myös kaikki tehty.

Toivolla on runsas pitkä ja kaunis turkki joka on kuitenkin määräänsä nähden ohuehko ja helposti hoidetavissa. Väriltään toivo on black&tan ja pitänyt hyvin värinsä myös aikuisiällä.

Harrastuskoirana Toivo on hyvin innokas, rakastaa palloja ja vetoleikkejä mutta on myös ahne herkkujen perään. Helposti motivoitavissa tekemään :) Toivo on kilpaillut rally-tokosta RTK1- koulutustunnuksen. Paimentamista Toivo on myös käynyt kokeilemassa ja on siitäkin ollut hyvin innoisssaan!

Näyttelyissä Toivo on käynyt sekä Suomessa että ulkomailla ja saavuttanut viiden maan muotovalion arvon. CACIBit Toivo on saanut Suomesta, Ruotsista ja Valko-Venäjältä voittaja- näyttelystä, yksi puuttuisi vielä inttivalion arvosta :)

Toivolla on aikasemmin kaksi pentuetta, Suomessa Ajannan B-pennut ja Ruotsissa Flashline's G-pentue (synt. -17). Ajannan pentueessa Toivolla on hienosti sekä näyttelyissä että monissa harrastuslajeissa pärjänneitä jälkeläisiä. Pennut on ollut terveitä ja niille on myös tehty laajalti terveystutkimuksia. Lisää pentueesta voit lukea B-pentuje sivulta.