D-pennut


D-pennut syntyi 2.12.2016 !!!


Kaksi soopelia urosta, kolme soopelia narttua ja yksi musta narttu!


Kaikki pennut on löytänyt oman ihanan kotinsa :)

 JALOSTUSTOIMIKUNNAN HYVÄKSYMÄ YHDISTELMÄ!


emä:

CIB FI EE LV LT BY BALT MVA HEJV-12 HEV-12 TALV-15

Tibicinan Neige Noctuelle "Ninni"


lonkat: A/A, kyynärät: 0/0, polvet: 0/0
silmät tereet, PLL- PRA3- RCD4- terve, NCL-kantaja
näyttelyistä mm Kansainvälinen Muotovalio
Ninni on kohta 5 vuotias, rungoltaan vankka ja tyypillinen tiibbe. Ninnillä on vahva luusto, tyylikäät liikkeet ja feminiininen olemus. Ninnin turkki on suhteellisen karkea ja liioittelematon.

Luonteeltaan Ninni on iloinen hännänheiluttaja, avoin luonteeltaan. Yleisesti hyvin kiltti ja helppo mutta tarvittaessa potkuakin löytyy! Ihana ja hellyyttävä prinsessa joka osaa myös vaatia prinsessan kohtelua :)

Ninni on ollut aina kaikinpuolin terve ja on myös luustoltaan ja silmiltään terveeksi tutkittu. Ninnillä on kaikki hampaat ja vahva saksipurenta.

Ninnillä on yksi pentue aikaisemmin, meidän B-pennut on nyt kahden vuoden ikäisiä. Pentueesta on useampikin terveystutkittu terveeksi ja näyttelyistäkin on tullut kivasti menestystä. Kisakentillekin on jo ehditty hyvällä menestyksellä agilityssä, paimennukssa, rallytokossa ja tokossa :)

isä:
FI MVA
Shabash Moses "Masi"

lonkat: B/A, polvet: 0/0
silmät terveet, PLL- NCL- terve
näyttelyistä mm Suomen Muotovalio
Masi on kohta 10 vuotias hyvin vankka ja tyypillinen tibbe-herra. Masilla on hieno vahva uroksen pää, vahva luusto ja voimakkaat liikkeet. Turkki on suht runsas ja oikean laatuinen.

Luonteeltaan Masi on reipas ja iloinen tibbe-herra joka hurmaa avoimella luonteellaan heti ensikohtaamisella :)

Masi on ollut koko ikänsä terve, ei ole ollut allergioita tms. Luustoltaan Masi on tutkittu myös terveekksi ja silmät on nyt vielä veteraani-iässäkin vielä täysin kunnossa!

Masilla on kaksi pentuetta aikasemmin, molemmat pentueet on ehtinyt jo kahden vuoden ikäisiksi ja ovat osoittautuneet terveiksi. Luustotutkimuksia on tehty useammalle pennulle tervein paperein ja näyttelyissä useampikin on palkittu sertillä ja kolme on ehtinyt jo muotovalioksi!